Ambasadorul Cubei în vizită la Radio România

E.S. Dl. Roberto César Hamilton Magaña, Ambasadorul Republicii Cuba în România, a efectuat ieri o vizită la sediul Societăţii Române de Radiodifuziune, la invitaţia Preşedintelui Director General, Georgică Severin.

În cadrul întâlnirii cu Preşedintele Director General şi cu alţi reprezentanţi ai conducerii au avut loc discuţii privind colaborarea radiofonică dintre cele două ţări în baza Acordului semnat în septembrie 2015 la Havana între Societatea Română de Radiodifuziune şi Institutul Cubanez de Radio şi Televiziune (ICRT). S-au exprimat aprecieri privind implementarea acestuia, evidenţiindu-se modul susţinut în care se efectuează schimburile de emisiuni, şi s-a discutat despre posibilitatea de a dezvolta suplimentar această relaţie în viitor.

Ambasadorula vizitat Redacţia Informaţii a postului Radio România Actualităţi, Agenţia de presă RADOR, postul Radio România Internaţional. şi sala de concerte Mihail Jora a Societăţii Române de Radiodifuziune.

„A fost un privilegiu să am ocazia de a cunoaşte Radio România, de a mă întâlni cu preşedintele şi cu reprezentanţi ai conducerii şi îmi exprim convingerea că se va amplifica colaborarea între România şi Cuba”, a spus ambasadorul Cubei în interviul acordat Secţiei Spaniole a RRI.

Foto: Alexandru DoleaAdaugat: 4 Iulie 2018
Actualizat: 4 Iulie 2018