Cărţi de la cele mai prestigioase edituri, la Gaudeamus Braşov

S-a deschis Târgul Gaudeamus Radio România - Braşov 2019, organizat de  Societatea Română de Radiodifuziune prin Radio România Braşov FM. 

O corespondenţă de la Radio România Braşov FM, semnată de Saviana Russu:
 
Reporter: Târgul Gaudeamus Radio România - Braşov 2019 a atras sute de vizitatori încă din prima zi şi aduce în văzul lumii mii de titluri de la cele mai prestigioase edituri, de la sănătate la dezvoltare personală, până la beletristică şi carte pentru copii. Unele edituri au lansat pe piaţă bătrânele viniluri, altele au adus obiecte de decor cu nume şi titluri mari din literatură, muzică şi film.
 
Georgică Severin, preşedintele Societăţii Române de Radiodifuziune: Vreau să mulţumesc tuturor celor care vor vizita, poate vor şi cumpăra o carte de aici. Să se gândească totdeauna că Târgul de Carte "Gaudeamus" este totuna cu Radio România, cel mai puternic grup de media radiofonic din ţară şi unul din cele mai mari din Europa.
 
Reporter: Evenimentul este organizat de Radio România şi Radio România Braşov FM. Târgul "Gaudeamus" are loc în Piaţa Sfatului până în 8 septembrie inclusiv.
 

Foto: Alexandru DoleaAdaugat: 5 Septembrie 2019
Actualizat: 5 Septembrie 2019