Şedintă extraordinară a Consiliului de Administraţie - Herculane, 13 noiembrie 2010

Cea de-a treia şedinta extraordinară a Consiliului de Administraţie al SRR, din cadrul proiectului organizaţional “Impreună pentru Radio România”, va avea loc sâmbătă, 13 noiembrie 2010. Obiectivele principale vizează dubla inaugurare - a cabinei digitale de producţie de la studioul Radio Craiova şi a Subredaţiei Radio Reşiţa, de la Herculane. Totodată, Consiliul de Administraţie se va întâlni cu membrii Comitetului Director şi colectivul de la Radio Craiova, precum şi cu membrii Comitetului Director  de la Radio Reşiţa, pentru a lua cunoştinţă despre activitatea şi problemele cu care aceştia se confruntă, în vederea soluţionării acestora.

In cadrul şedinţei extraordinare vor fi supuse aprobăriiPriorităţile şi obiectivele strategice ale Consiliului de Administraţie al SRR pentru perioada 2010-2014 (document introdus spre informare în şedinţa CA din data 27 octombrie a.c şi prezentat, ulterior, angajaţilor spre consultarea opiniei şi preluarea unor propuneri venite din partea acestora). Totodată, vor fi definitivate propunerile de soluţionare a solicitărilor Grupului Minorităţilor Naţionale din Camera Deputaţilor, exprimate în cadrul întâlnirii cu managementul SRR, din 20 octombrie.

De asemenea, va fi prezentat, spre informare, şi Raportul Comisiei Tehnice pentru consultarea plenului realizatorilor de emisiuni radio cu privire la confirmarea sau schimbarea celor 5 delegaţi aleşi în decembrie 2006 în Comisia Paritară Specială pentru redactarea Statutului Ziaristului din SRR. Cu această ocazie se va anunţa începerea pregătirilor pentru alegerea noilor reprezentanţi ai jurnaliştilor, în condiţiile unei informări complete şi transparente.

Reamintim că precedenta şedinţă extraordinată a Consiliului de Administraţie al SRR s-a desfăşurat în data de 2 octombrie 2010, la Iaşi. In cadrul acesteia, a fost aprobată rectificarea Planului de investiţii al SRR pe anul 2010, iar membrii CA au luat act de stadiul actual al lucrărilor de construcţie şi modernizare a Blocului de Producţie Radio Iaşi, cea mai mare investiţie a radioului public de după 1989.

Proiectul “Impreună pentru Radio România”, aprobat în şedinţa CA din data de 20 august 2010, îşi propune creşterea gradului de coeziune organizatorică, optimizarea comunicării interne şi o mai bună cunoaştere a proiectelor SRR, aflate în desfăşurare. In acest scop, membrii CA vor participa la evenimentele organizate de către compartimentele SRR din Bucureşti şi din teritoriu şi vor desfăşura şedinţe extraordinare ale CA, la toate Studiourile Regionale ale SRR, pe toată durata mandatului. De asemenea, vor fi organizate vizite la sediul central al Radio România şi la Studiourile Regionale şi întâlniri cu conducerile şi colectivele diferitelor compartimente.Adaugat: 11 Noiembrie 2010
Actualizat: 11 Noiembrie 2010