Stimate colege şi stimaţi colegi,

Sfârşitul unui an este un moment de bilanţ şi, totodată, linia de start pentru planurile noastre de viitor. Să lăsăm, aşadar, tot ce a fost greu şi neplăcut în urmă, să păstrăm lucrurile bune pe care le-am făcut şi să privim cu speranţă spre anul care vine, către proiectele care vor urma şi pe care ni le dorim cu toţii a fi tot atâtea experienţe de succes.

Speranţele şi voinţa noastră sunt esenţiale acum. În 2018 vom celebra nu doar trecutul, sărbătorind Centenarul Marii Uniri şi 90 de ani de Radio România, dar vom privi şi spre un orizont al înnoirii, pentru că serviciul public de radiodifuziune trebuie să ţină pasul cu vremurile.

Vă mulţumesc pentru efortul susţinut şi abnegaţia de care aţi dat dovadă, atât în  îndeplinirea sarcinilor zilnice cât şi în derularea marilor proiecte tradiţionale ale Radio România. Am deplină încredere că actuala echipă a Societăţii Române de Radiodifuziune va face tot ce-i stă în putinţă să păstreze această instituţie acolo unde-i este locul, în inimile milioanelor de ascultători care găsesc, zi de zi, în Radio România un partener, o sursă de informare şi un prieten. Nu în ultimul rând, vă rog să fiţi alături de mine şi să ne gândim câteva clipe, cu recunoştinţă şi respect, la toţi acei colegi care ne-au părăsit în cursul acestui an.

În acest moment de sărbătoare mă gândesc cât de important este să fim o echipă. Sper să reuşim cu toţii, împreună, să ne redescoperim latura bună, calea către o normalitate umană, firească, bazată pe zâmbetul sincer care precede salutul. Suntem, în primul rând, colegi şi îmi doresc să realizăm  în fiecare zi cât de necesare sunt resursele de energie pozitivă, creativitate, responsabilitate pentru a duce la bun sfârşit tot ce ne-am propus, fără încrâncenare şi preţuind, înainte de toate, relaţiile umane, colegialitatea şi respectul.

Vă doresc, cu prietenie, Crăciun fericit şi La Mulţi Ani! Vă asigur că şi în 2018 voi rămâne acelaşi ascultător fidel al posturilor noastre şi un membru dedicat al marii echipe a Radioului Naţional.

 

Georgică Severin

Preşedinte Director GeneralAdaugat: 21 Decembrie 2017
Actualizat: 21 Decembrie 2017